1xbittinen tarjouskoodi

W 1xbittinen tarjouskoodi pelata nimettömänä on: ANONYMI

Rekisteröinnin yhteydessä ei annamme henkilötietoja, emmekä vahvista tiliä jatkossa. Tarjouskoodin syöttämisen jälkeen saat ID-numeron (kirjautumistunnuksesi) sekä salasanan. Voit syöttää sähköpostiosoite palauttaaksesi tilisi, jos kirjautumistunnuksesi tai salasanasi katoaa. Sivusto on saatavilla puolaksi peiliverkkotunnuksen alla www.1xbit8.com (DNS-muutosta ja VPN-ohjelmaa ei tarvita).

1xbit-tarjouskoodi (tarjouskoodi): ANONIM1xbit kod promocyjny

Vähimmäistalletus - 1 mBTC (0,001 BTC) jaminimalna stawka zakładu - 0,1 mBTC.

Voit täydentää 1xbit-tiliäsi 25 kryptovaluutalla, jotka esitetään seuraava kuva.

Napsautat valittua valuuttaa ja saat osoitteen, johon sinun on suoritettava siirto (kaikki maksut ovat palkkiottomia).

Jos sinulla ei ole valuuttaa valuutoista 1xbit toimii joukko kryptovaluuttojen vaihtopisteiden kanssa (mukaan lukien BitPanda ja Luno).

Emme talleta 1xbitille millään muulla tavalla kuin kryptovaluutoilla. Tämä toimii myös toisinpäin eli noston kanssa.

1xbitissä on puhelinsovellus, sekä järjestelmille Android ettäiOS.

1xbit bonus

Syöttämällä 1xbit tarjouskoodi ANONYMI sinä voi saada bonuksia yhteensä 7 BTC. Ensimmäisellä talletuksella bonus on 100 % aina 1 BTC:hen asti. Vaikka se kuulostaa välilyönniltä, se on bonus, joka lisätään tilillemme sen jälkeen, kun 40-kertainen talletuspalkka, po minimalnym kursie 1,6 Meillä on liikevaihto 30 päivää.

1xbit tukee pelaajia PUOLASTA ja kaikilta muilta maailmassa. Yhden napsautuksen rekisteröinnin aikana ei anneta osoitetta, nimeä tai muita henkilökohtaisia ​​tietoja. Siksi 1xbitin pääasiakkaat ovat amerikkalaisia, ranskalaisia ​​tai kiinalaisia.

Otamme yhteyttä 1xbitiin sähköpostiosoitteen [email protected] kautta tai chatissa (w języku angielskim, niemieckim, rosyjskim, hiszpańskim czy francuskim).

1xbit arvostelua

Yritys on ollut markkinoilla vuodesta2016 roku, na licencji rządu Curacao. Oferta jest praktycznie identyczna jak w pozostałych firmach z tym oprogramowaniem, czyli jest bardzo szeroka, bogata wręcz (również na esport). Vaihtoehto on kotiutus. Niille, jotka etsivät erilaista peliä, 1xbit tarjoaa kasino.

Nykyinen linkki 2021 1xbit:iin: www.1xbit8.com

 

Kommentit

    Lisää kommentti

Kirjaudu

Uutiskirje

Saat sähköpostin joka kuun 8. päivänä meiltä, ​​joka sisältää tärkeimmät tiedot ja mielenkiintoisia faktoja vedonvälittäjämarkkinoilta, jotka tapahtuivat viimeisen kolmenkymmenen päivän aikana.

Lisäksi lähetämme sinulle nykyisen 1xbet-osoitteen ja saat kutsun suljettuun keskustele Telegramissa.

Viimeaikaiset kommentit

    Shoutbox