Vedonvälittäjät

Brokerzy bukmacherscy uwidocznili się na polskim rynku po wycofaniu się Pinnacle i Betfair. Broker bukmacherski jest nikim innym, jak pośrednikiem, dzięki któremu w sposób anonimowy i w miarę bezpieczny możemy powrócić do wyżej wymienionych firm, co najlepsze z wpłatami między innymi poprzez Skrill czy Neteller. W jednym miejscu możemy mieć dostęp do kilku bukmacherów, a broker automatycznie wybierze najwyższy kurs naszego zdarzenia, spośród dostępnych firm. Dla grających na żywo, musi to dawać do myślenia.

Tässä on luettelo vedonvälittäjistä:

1. AsianConnect ( www.asianconnect888.com)

Välittäjä tarjoaa pääsyn seuraaviin vedonvälittäjät:

- Pinnacle - kirjaudu sisään PS3838 - sivusto hieman epävakaa ja vähemmän kiillotettu. Minimipanos on 5 euroa (AKO-kuponkien lähettäminen on mahdollista, vaihda Parlay-vaihtoehtoon). Hieman pienempi luku live-vedot. Myös panoksen maksimipanokset ovat hieman pienemmät (verrattuna alkuperäiseen).

- Sbobet– różnica w kursach przed i po zalogowaniu. Również stosowany jest przelicznik, tutaj 0.2

- Singbet (vastaa 188bet) - tunnettiin aiemmin nimellä Crown. Yhtiö varoittaa pelaajia pelaamasta varmavetoja, mikäli tällaiset vedot peruutetaan. Se on kuitenkin huomion arvoinen niche-liigojen takia.

ja vaihdot:

- Orbitx - niille, jotka ovat etsii peliä Betfair (tarjous ei ole identtinen). Palkkio on 3 % voittavista vedoista. On kiusallisia seisokkeja. Liikuntarajoitteinen.

ja myös:

- Skype-vedonlyönti - Asianconnectiin rekisteröitymisen jälkeen tarvitsemme vain tilin Skype. Yhdistetään käyttäjään asianconnect888 (minimipanos Skypen kautta on EUR / GBP 150. Voit esimerkiksi lyödä vetoa MLB:stä noin $ 10 000 asti). || | 109

———————————————-

Kupongin vähimmäisprosentti:
Pinnacle - 5 euroa
Sbobet - 5 euroa (muuntamisen jälkeen 1 €)
Singbet - 2 €
Orbitx - 6 €
Brokerzy bukmacherscy
Rahamme on mahdollista siirtää yhdeltä yritykseltä toinen. Kaikki tapahtuu chatin ja pyyntömme lähettämisen kautta ja kestää useita minuutteja. Kaikki tiedot (kirjautumistunnus ja salasana), saamme vedonvälittäjän valinnan ja siirron jälkeen (tiedot, mille tilille maksu suoritetaan, saamme sähköpostitse). Lähetämme rahaa yksityiselle Skrill-tilille (Asianconnectilla ei ole virallista Skrill-tiliä, useimmiten se on Yahoo-postilaatikon osoite).

Asianconnectilla on nopea tuki livenä chat (całodobowy, bardzo pomocny) oraz email.

Rekisteröityminen, talletustavat ja 20 % bonus 400 euroon asti

Valittavissa olevista valuutoista meillä on euro tai Englannin punta

Voimme rahoittaa tiliämme välittäjän kautta ei palkkiota kautta || | 124 == = Skrill,Skrill,  Neteller, Payeer, Bitcoin ja Tether.

Lompakoiden minimitalletus on 10 EUR / GBP, 50 USD Tetherille ja 0,0001 BTC Bitcoinille.

Haittapuolena on epäsuotuisa valuuttamuunnos lisättäessä Eurotili Bitcoinin kautta. || 133

Jedna wypłata miesięcznie ei palkkiota (toinen 1 %). Rahat siirtyvät Skrill-tilillemme muutamassa minuutissa. Ilmoitamme nostosta chatissa ilmoittamalla menetelmän ja sähköpostiosoitteen tai tilinumeron.

Voimme lyödä vetoa enintään 5000 euroa.

Välittäjä suosittelee VPN:n käyttöä, mutta ei tällaista vaatimusta (Pinnacle-vedonvälitys suosittelee yhteyden muodostamista Romanian kautta ja Turkin ja Iso-Britannian välttämistä)

Rekisteröityessämme voimme hyödyntää tervetuliaiskampanjaa - 20% jopa 400 euroa , koodi: ACWELCOME400

Bonuksen saamiseksi vaaditaan talletuksen 10-kertainen kierrätys || | 144 , po minimalnym kursie minimum 1,5 (yhdellä pyökkipuusta, voit valita seuraavista: Pinnacle tai AsianOdds - kuvaus alla). Kaupankäynti ei sisältää live-ottelut.
Meillä on kaupankäyntiä 30 päivää. || | 152

Po otrzymaniu bonusu, mamy tylko 3 dni na wypłatę.

Brokerzy bukmacherscy AsianConnect88

Jeżeli wpiszemy podczas rejestracji kod, a nie dokonamy wymaganego obrotu, to przy wypłacie zostanie nam potrącone 5%.

Varmistus

Sinun tulee lähettää kaksi henkilötodistusta (passi ja henkilökortti vain biometrisessä versiossa, ajokortti voi olla yksi asiakirjoista). Lisäksi käyttötili ja printscreen Skrill-tililtä (tai muulta tililtä, ​​jolta suoritamme maksun). Yleensä välittäjä on melko rajoittava koko varmennusprosessin suhteen. paperimme lähetämme osoitteeseen [email protected]

AsianConnect on lisensoitu Curacaossa, vaikka sen uskottavuuden vahvistaa yli 10 vuoden toiminta || | 160

AsianOdds

Tämä on AsianConnectin laajennettu versio, jossa meillä on pääsy kuudelle vedonvälittäjälle samanaikaisesti yhdessä paikassa! Ja ne ovat: Sbobet, Pinnacle, BetISN, Singbet ja 3et.

Rekisteröidy AsianConnectiin (ellei meillä jo ole tiliä), valitse AsianOdds ja maksamme vähintään 100 euroa . Tämän vaihtoehdon haittapuoli on, että voit lyödä vetoa vain kaksinpelit (yksinpelit) ja vain jalkapallo (Aasialaiset tasoitukset, maalit, kulmat, puolikas / koko ottelu ja 1 × 2) ja Koripallo.

Rahansiirto AsianOddsin ja muiden AsianConnect-vedonvälittäjien välillä on ilmaista.

Siirrä minut AsianOdds (Asianconnect) -sivustolle

2. SportMarket ( www.sportmarket.com) - välttämätön DNS-muutos tai VPN:n käyttö (sallittu)

VPN:llä hakukoneeseen sisäänrakennettu toimii hyvin Opera (vain työpöytä) .

Suosittelemme ilmaista Windscribe (10 Gt kuukaudessa).

SportMarket suositteleeExpressVPN ja NordVPN.

Palatakseni välittäjään, meillä on kaksi mahdollisuutta pelata täällä. Palvelun kautta Sportmarket Pro ja vaihtoehto Suorat tilit.

Keskustellaan ensin Sportmarket Pro, jota suositellaan pelaajille, jotka pitävät aasialaisista tasoituksista. Ja tähän tarjous keskittyy, vaikka 1 × 2 -vedoista, puoliajasta, kulmapotkuista jne. ei ole pulaa.

Tarjoukseen sisältyy jalkapallo, koripallo, tennis, amerikkalainen jalkapallo, pesäpallo, jääkiekko, rugby , nyrkkeily, MMA ja kriketti.

Tällä hetkellä, kun luomme vain yhden Sportmarket Pro -tilin, meillä on pääsy Pinnacle, Sbobet, IBCbet (Maxbet), Singbet (vain pyynnöstä) ja BetISNoraz giełd: Betfair ( ei saatavilla Puolan pelaajille, palkkio 2,3 % voittovedosta), Betdaq (palkkio 1,2 % voittovedosta) (palkkio(prowizja 1,8 % voittavalla vedolla). Välittäjä valitsee tässä versiossa automaattisesti korkeimman hinnan valitulle tapahtumalle käytettävissä olevista pyökeistä.

Minimihinta on 10 euroa. Paitsi Pinnacle, jossa minimi on 50 euroa ja jossa mahdollinen voitto on vähintään 50 euroa (eli vedosta 1,5 kertoimella joudumme panostamaan 100 euroa).

Pienin talletus on 250 euroa | || 215

Nasze konto w SportMarket zasilimy poprzez Muchbetter (enintään kuusi tuntia) ja pankkisiirrolla (molemmat menetelmät ilman provisio), sekä Ecopayz i Bitcoin 1 %:n provisio (alle 1000 € talletuksista vähintään 10 €). Skrill-talletukset on estetty.

Ei provisiota Maksamme voitot valitsemalla Muchbetter tai pankkisiirrolla. Muista menetelmistä veloitetaan 1 %:n provisio (alle 1000 €:n kotiutuksessa lisäprovisio on 10 €) 223

Plusem brokera jest bardzo sprawny i konkretny support, profesjonalny wygląd platformy, wersja mobilna.

Oferta na nożną bogata, ale w zasadzie raczej wszystko sprowadza się do opcji 1×2 i handicapów azjatyckich plus wąskie linie over/under.

Voit luoda tilin demo (Pyydä sitä kirjoittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected] com).

Logo brokera Sportmarket

Toinen vaihtoehto SportMarket Pron jälkeen on suorat tilit

Tämä on pääsy vedonvälittäjien, kuten Pinnacle, Sbobet, BetISN, IBCbet ja Matchbook, kaikkiin tarjouksiin.

Meillä voi olla tili jokaisessa yllä mainitussa kaupassa ja voimme käsitellä rahaa niiden ja Sportmarketin päätilin välillä (mukaan lukien siirrot Sportmarket Prolle).

Tilin vähimmäisrahoitus suorilla tileillä on 500 Euro.

Tuki Mollybet suosittelee Sportmarketia kokeilemaan alustaansa.

Siirry verkkosivulle Sp. ortMarket (napsauta) - välttämätön DNS-muutos tai VPN:n avulla

3. Lisää vedonvälittäjiä, nyt on BET-IBC:n aika

Välittäjä Puola, toimii Montenegron lisenssillä.

Tuetut yritykset:

- Pinnacle
- Maxbet
- Sbobet
- BetISN

ja vaihto:

- Matchbook
- Orbitx
- Turf7 - hevoskilpailuille ja vinttikoirakilpailuille tarkoitettu alusta.

Vetotiliämme -Ibc voidaan täydentää:

- Skrill (vähintään 100 € / $ / ₤)
Skrill-tili on parasta olla euroissa. Silloin myös euromääräisillä BET-IBC-tileillä käyttöönottomaksu on alhaisin ja on 1,5 %. Jos meillä on €-määräinen Skrill-tili, vastaamme valuutan muuntamisesta. Bet-IBC-tileillemme Yhdysvaltain dollareissa tai Englannin punnissa tehdyistä talletuksista provisio on jopa 5 %.
- Neteller (vähintään 100 € / $) )
Sama kuin Skrill. Siirto Euro -> Euro on 1,5 % välityspalkkio. USD:lla se maksaa kuitenkin 5 %
- Ecopayz (vähintään 100 € / $ / ₤)
Ei väliä minkä valuutan valitsemme Bet-IBC-tilin perustamisen yhteydessä, koska jokaisesta veloitetaan 5 %:n provisio.
- pankkisiirto ( vähintään 200 €), välityspalkkio - 1,5 %
- Bitcoin - 5 %
- Eetteri, Ripple, Iota, Dash tai Litecoin
Przy wszystkich metodach uważać należy na opcję pikatalletus, 5 %:n välityspalkkiolla.
Jos me älä kierrä talletettua summaa kerran, meiltä veloitetaan 10 % provisio nostettaessa
Yksi nosto viikossa on ilmainen (muita rasitetaan 3 %:n välityspalkkiolla).

Broker chyba z najbardziej dostępnym supportem, bo praktycznie 24-godzinnym (bez języka polskiego).

Vedot mahdollisia Skypen ja Telegramin kautta (tietoja ei vahvistettu)

Lisätietoja || | 286 Acc-ex, serwisie który jest partnerem brokera Bet-IBC.

Maksulla 8 0 euroa kuukaudessa (sisältää VPS:n – yhteys palvelimen kautta Isossa-Britanniassa) saamme pääsyn Bet365 i Betfair (razem ze sportbook, nie tylko więc giełda). Minimalna wpłata na konto Bet365 to 1500 euroa, Betfair-tilille 200 euroa. On kuitenkin yksi asia, joka hylkää Acc-exin: ne ovat palkkiot. Bet365:ltä veloitetaan 10 % palkkio rahansiirroista, kun taas Betfairilta 5 %

4. Eastbridge (verkkosivusto www.eastbridge-sb.com)

Välittäjä on toiminut vuodesta | || 306 2014 roku. Yksi tili antaa meille pääsyn mm Pinnaclelle, Maxbetille, Sbobetille tai BetISN:lle. Tilin pitäminen on ilmaista. Ilmainen on myös mahdollista täydentää tiliäsi Skrill, Neteller oraz przelew bankowy.

Kaksi kotiutusta kuukaudessa ilmaisia ​​ (ensimmäinen 1.-15. toinen 16-30 / 31).

Erittäin korkea likviditeetti, jalkapallon tasoitusten kanssa suosituimmissa liigaissa on mahdollista saada kertoimet 1,98 - 1,98.

Heillä on sisaryritys Vodds.com (vain jalkapallo), jonka portfolioon kuuluvat: Maxbet, Singbet, Sbobet, Betisn, Pinnacle ja SBC168 (mutta tässä kokonaiskertoimet kuten Betisn). || 321

W Vodds minimalny zakład jest równy minimalnemu kuponowi u danego bukmachera i przeważnie jest to 5 Euro.
Eastbridgen omistajat omistavat myös OleBitcoin-alustan. Koko ryhmää säätelee Filippiinien valtionyhtiö PAGCOR

Eastbridgen asiakasyhteys:

Richard Tang
Ota yhteyttä puhelimitse - +44 7947 888 838
Skype - richierich888838

5. 3et broker ( www.3et.com)

Välittäjä on lisensoinut Gambling Control Commissionin Alderneyssä (saari useita kilometrejä Ranskasta länteen) , samoin kuin Mansaari, joka ei ole laillisesti Euroopan unionin tai Yhdistyneen kuningaskunnan omistuksessa. Alderneyn lisenssi on myös mm. Netbet, Matchbook, Nordicbet tai suosittu saarilla, ei saatavilla Puolassa - Skybet.

3et kertoimet ovat samalla tasolla kuin | || 335 Pinnacle. Tarjous sisältää jalkapallon, baseballin, amerikkalaisen jalkapallon ja korkeakoulujen väliset urheilukilpailut Yhdysvalloissa - NCAA. 3 vaihtoehtoa tapahtumaa kohden: (Money Line, Basic Under / Over ja Basic Handicap).
Pääsyn este on lyömätön monille, ja se liittyy 50 000 dollarin minimitalletukseen.

6. PremiumTradings ( www.premiumtradings.com) - pakollinen DNS-muutos

Tilin vähimmäistäyttö vastaa100 euro. Ensimmäinen talletus on ilmainen, mutta seuraava on välityspalkkio 3 % (talletuksille 2000 € asti / £ / $ kautta Skrill, Neteller i Ecopayz). Powyżej tej sumy prowizja wynosi 2%. Bez prowizji przy zasileniu poprzez konto bankowe. Możliwa wpłata via Bitcoin (jednak ze spreadem dochodzącym nawet do 5%).

Betbrokeria kehuttiin nopeista nostoista (yksi kuukaudessa on ilmainen, toinen 1 %).

Teemme käytä sitä henkilökortin skannauksen, osoitteen sisältävän asiakirjan ja kuvakaappauksen vahvistamiseen Skrill/Neteller-tililtä, ​​jossa osoitteemme näkyy.

Tuettuja vedonvälittäjiä ovat :

– Pinnacle (suositus), | || 359
– Sbobet,
- Maxibet,
- 1 veto,
- 18bet,
- Babibet, | || 364
– BetISN,
- Singbet,
- SBC168
ja vaihdot:
- 9 wickets, || | 369
– Orbitx,
- Shark Premium - Betfairin kartoitettu tarjonta Shark Premiumin kautta. Se ei kuitenkaan todennäköisesti sovellu kaupankäyntiin, koska et voi sulkea vetoasi (ellei sinulla ole erillisiä varoja pelaamiseen lay ja takaisin || | 376 ). Interfejs to raczej kwestia przywyknięcia.
- Matchbook - erittäin selkeä paneeli, jossa on hyvä soittaa puhelimessa. Betfairia heikompi tarjous, vaikka monille se ei ole ongelma, kuten vedonlyönti vasta kokouksen jälkeen (vaikka tapahtuma ratkaistaan ​​paljon aikaisemmin).
- Betdaq - muutama vuosi sitten näytti siltä että se voisi olla kilpailu Betfairille. Tuntui…
- Citibet - hevos- ja koirakilpailujen markkinapaikka. Saatavilla vain Hongkongiin osoittavista IP-osoitteista. Ainoa valuutta on Hongkongin dollari.
Mahdollisuus lyödä vetoa Skype (minimitalletus - 1000 euroa).

On mahdollista ilmainen varojen siirto pelaajalta pelaajalle ja mahdollisuus avata tili €:ssä.

Covid 19 -sekaantumisen aikana välittäjä jäädytti pelaajien maksut pitkäksi aikaa. Palauttaminen tapahtui toukokuussa.

Siirry PremiumTradingsiin (napsauta) - vaaditaan DNS-muutos

7. Easysportbet - Sivustolle pääsy edellyttää DNS-muutosta

Välittäjä tarjoaa kolme alustaa:

a) Betken - Betfair-peittokuva - kaksi pelitilaa: uhkapeli ja kaupankäynti.

Uhkapelitila on 1,5 % palkkio, sekä voittamisesta että häviämisestä.

Tryb trading to 1,7 % voittopalkkio ja 1,7 % tappio || | 401 całym rynku (emme maksa provisiota jokaisesta liikkeestä tietyllä markkinoilla).

Lisäksi, riippumatta voitosta/tappiosta, vähimmäispalkkio yhdellä markkinalla käydään kauppaa 0 , 15 Euro.

Voit hypätä milloin tahansa tilasta toiseen (uhkapelit / kaupankäynti).

|| | 408

b) Matchbook

c) 3et

 

EasySportbet-tilejä hyvitetään Ecopayz, Bitcoin, Leopay, luottokortti ja pankkisiirto (provisio jopa 1,9 %). Skrill, Neteller ja Paysafecard puolalaisille pelaajille nostettiin tammikuun lopussa.

Minimitalletus - 25 euroa.

Yksi maksu ilmaiseksi kuukaudessa.

Vahvistus on vakiona: todiste + 2 laskua (esim. sähkö- ja sähkölaskuja).

Tukea saatavilla 12 tunnin ajan englanniksi , ranska ja espanja.

EasySportbet perustettiin vuonna 2013 ja sillä on ollut lisenssi Curacaossa vuodesta 2015.

Bravo esittelyyn kaksoistunnistus (2FA) kirjautuessasi tilillemme. Huono puoli - maksu on mahdollista vain maanantaisin.

8. Bokerstorm

Tämä on uusi välittäjä markkinoilla (julkaistu vuonna 2017), joka antaa sinulle pääsyn Betfairiin. Tämä tehdään sovelluksen kautta Mountbet, joka joskus tykkää roikkua.

Ei palkkio talletuksesta Skrill, Neteller ja Ecopayz.

Tietyn kalenterikuukauden ensimmäinen maksu on ilmainen, loput saavat 1,5 %:n välityspalkkion.

Voit luoda testitilin.

Ja nyt miksi ole varovainen Bokerstromilla. Välittäjän verkkosivuilla meillä ei ole puhelinnumeroa, ei osoitetta, puhumattakaan (melko helposti hankittavasta) Curacaon lisenssistä. Ilmoitetun Mollybet-alustan lanseeraus kestää myös pitkään.

9. Rebelbet

Tämä on myös uusi alusta, jolta saamme pääsyn mm.:

  • Betfair ( 9wicketin kautta)
  • Pinnacle
  • Sbobet
  • Mollybet-alustat
  • Global-bets.com (vedonlyönti, kasino, pokeri)

Rahamme siirretään välittäjän tilille Skrillin, Netellerin, Bitcoinin tai pankkisiirrolla. tienaavatko vedonvälittäjät?

Tutaj jednak również, jak przy Brokerstorm, zalecamy zachować czujność i nie próbować gry u brokera bez historii.

Na czym zarabiają brokerzy bukmacherscy?

Jokaisella välittäjällä on pieni liikevaihtoprovisio | || 458 zwerbowanych graczy. Im sitä isompi kala, sitä suuremmat summat menevät välittäjän kassalle tuloksista riippumatta.

Ja varoituksena , muista välittäjäSamvo, joka lopetti toimintansa vuoden 2017 lopussa maksamatta pelaajilleen rahaa. Välittäjä otti 50 000 dollarin (ja enemmän) vetoja eurooppalaisesta jalkapallosta, NHL:stä, NBA:sta, MLB:stä.

Pitkäaikaiset yritykset ovat valinnan mukaan parhaita vedonvälittäjiä. Yhdessä vedonvälittäjässä meillä voi olla jopa useita tilejä, tietysti perustamalla ne toisen välittäjän kautta. Huono puoli on se, että kun välittäjän kanssa on ongelmia, vedonvälittäjä, jonka kanssa lyömme vetoa, ei auta meitä millään tavalla. Olemme pyökkille anonyymejä, hänellä ei ole tietojamme. Siitä huolimatta kaikki yhteistyö välittäjän ja vedonvälittäjän välillä tapahtuu ennalta määriteltyjen sääntöjen mukaisesti. Ei ole kysymys mistään sissistä. Välittäjä avaa pyynnöstämme tilin vedonvälittäjälle, ilman nimiä ja sukunimiä, ilman lisävahvistusta.

Suosittelemme Asianconnect ja | || 472 == = SportmarketSportmarket (vaikka tässä tarvitaan DNS-muutos tai käytä VPN:ää).

Kommentit

    Lisää kommentti || | 478

Kirjaudu

Uutiskirje

Saat sähköpostin joka kuukauden 8. päivänä meiltä, ​​joka sisältää tärkeimmät tiedot ja uteliaisuutta vedonvälittäjän markkinoilta, jotka tapahtuivat viimeisen kolmenkymmenen päivän aikana.

Lisäksi lähetämme sinulle voimassa olevan 1xbet-osoitteen ja saat kutsun suljettuun chattiin Telegramissa.

Viimeaikaiset kommentit

    Shoutbox